Måske undrer du dig også over, om du betaler for meget for dit telefonabonnement. Faktisk er der så mange telefon abonnement priser derude, at du altid kan finde noget billigere. Det billigste telefon abonnement kommer dog ikke helt af sig selv, men du kan bruge denne søgetjeneste og finde det abonnement, der passer til dig. Du kan nemlig spare masser af penge på det rigtige mobilabonnement.

 

Betaler du for meget for din telefon? Så tag og sammenlign mobil abonnement med andre udbydere. Der findes efterhånden en del på markedet, så hvis du bruger lidt tid på at lede, så kan du sagtens finde et, der er billigere. Det billigste mobilabonnement 2020 venter nemlig bare på dig, så skynd dig, inden året er forbi.

En sammenligning af mobiltelefon abonnement priser giver dig et komplet overblik over, hvor meget hver enkelt udbyder tilbyder, når det kommer til taletid, mobildata og features. Der er nemlig stor forskel på priserne alt afhængig af, hvad der er med oveni prisen. Der er masser af penge at spare på en ny telefon ved at tegne nyt mobil abonnement.

Det skal du være opmærksom på med ny mobilabonnement

Når du først og fremmest finder et mobiltelefon tilbud uden abonnement, så er det på tide at lave en mobiltelefon abonnement sammenligning. Du skal være opmærksom på, hvilke fordele og ulemper der er ved hvert abonnement, for det kan nemlig variere fra udbyder til udbyder.

Eksempelvis er der nogle ting, du skal være særlig opmærksom på ved en sammenligning af mobilabonnementer. Mængden af data, der indgår i et abonnement, varierer nemlig, og du skal være særligt opmærksom på, hvor højt dit forbrug ligger. Mange har masser uudnyttet data, der ikke overføres fra måned til måned.

Der overføres endnu ikke uudnyttet data, så det handler om at finde det abonnement, hvor dit forbrug ikke overstiger din gennemsnitlige datamængde. Hvis du hyppigt streamer film og tv på din telefon, så skal din datagrænse være højere på omkring 30, 50 eller måske 100 Gb. Men hvis du kun benytter telefonen til at tjekke mails og være på Facebook, så kan mindre sagtens gøre det.

Hvis du har mange apps på telefonen, det kan være Snapchat, Tinder. Instagram og mange flere, så vil dit dataforbrug også helt automatisk stige. Du kan tjekke din telefon, der kan lave et estimat for dig, så du ved, hvor meget data, du forbruger hver måned.

Så meget data kan du bruge i udlandet

Når du har et mobilabonnement, så er det vigtigt at tjekke om den har udlandsdata slået til. Det skal sørge for at have med i abonnementet. Det er ofte blot en gratis tilføjelse, du bare skal slå til, men det er surt at stå i Sverige uden at kunne bruge sin telefon.

Data er ikke længere dyrt i udlandet at bruge, som det var engang, og i de fleste mobilabonnementer indgår et tilbud om udlandsdata, så du kan bruge din telefon i udlandet uden at bekymre dig om høje regninger. Det samme gælder for opkald og sms’er.

Normalen for data i udlandet ligger på 4-5 Gb, og det tilbyder alle mobilabonnementer. Hvis du vil have mere oveni, så kan du altid skræddersy abonnementet, så du får meget mere data i udlandet. Hvis du rejser hyppigt på enten forretningsrejse eller ferie. Det er virkelig ærgerligt, hvis du misser et salg eller en vigtig e-mail, fordi du ikke har udlandsdata på din telefon.  

Find ud af dit netværk

Hvis du egentlig er glad for din dækning, men stadig finder grund til at spare penge på dit mobilabonnement, så kan det være en god idé at tjekke op på sit netværk. Hvis du har et abonnement hos Telia eller Telenor, så kan du overveje at skifte til CBB, OK, Duka Tale eller Greentel, der alle benytter sig af det samme netværk. Det betyder, det er meget lettere at skifte over.

Den samme logik gælder også for Yousee (der tidligere hed TDC). Hvis du gerne vil finde et billigere abonnement, men bevare samme god dækning, der hvor du befinder dig, så er det Eesy eller Telmore, som du skal skifte til. Det er også et nyt mærke på markedet, der hedder Velkommen, som går ind under samme netværk.

Sidst men ikke mindst er der 3 mobil, der her et netværk, som Oister også benytter sig af. De rækker alle ud til forskellige dele af landet, og hvis du oplever problemer med et netværk, der hvor du bor, så kan det være et af de andre dækker området. Det er altid værd at være opmærksom på, og det kan afgøre, hvor du skal købe mobilabonnement næste gang.