Antallet af mobiltelefoner på markedet er eksploderet de sidste 10 år og det betyder også at det kan være svært at vælge. Især de mange nye kinesiske brands der er stormet frem har forvirret forbrugerne, for er de nu også lige så gode som de kendte mærker? Svaret er i mange tilfælde ja, men det kan være svært at finde ud af uden at bruge lang tid på research.

Når vi kigger på at finde en billig mobiltelefon så er den kun god hvis den faktisk opfylder dine behov. Ellers ender den hurtigt i skuffen og en ny bliver købt. Derfor har vi lavet denne guide hvor vi har udvalgt tre modeller der passer til forskellige behov og hvor priserne er helt i bund.

 

Klassikeren – Nokia 3310

 

 

 

 

 

 

 

 

De fleste der havde en mobiltelefon i 90’serne husker Nokia 3310 og selvom det ikke er den bedst sælgende model fra Nokia så solgte den stadig imponerende 125 mio. eksemplarer hvilket for perioden er den bedst sælgende telefon. I dag bliver telefonen dog ikke produceret af Nokia i Finland, men af HMD Global, et kinesisk firma der købte rettighederne til Nokia navnet i forbindelse med mobiltelefoner efter det fejlslagne eventyr fra Microsoft.

Telefonen har alle de originale funktioner fra den oprindelige model fra 2000 og lidt til. Der er derfor mulighed for at se om du kan slå din gamle rekord i snake!

En af de største ulemper da vi gik fra de gamle Nokia modeller til de nye smartphones har været batterilevetiden. Var man uheldig skulle telefonen oplades to gange ugentligt og selvom den er opdateret med en farveskærm er det også tilfældet for den nye 3310 model. Den kan nemlig holde til 30 dages stand-by tid eller 22 timers taletid.

De største opdateringer er måske alligevel at den har fået 32 GB plads ift. de oprindelige der ingengang havde 32MB. Det betyder at der er plads til alt din musik og ikke mindst de billeder du tager med det indbyggede 2MP kamera med blitz. Der er desuden også Bluetooth og dual SIM mulighed.

Find de bedste priser på Nokia 3310 telefonen her

 

Smartphone med Android GO

 

 

 

 

 

 

 

 

Står ungerne og skal have den første smartphone eller vil du bare gerne have en smartphone så du kan bruge nem-id og tjekke e-boks, men ikke meget mere? Så er en telefon som Nokia 1 en god mulighed for den bygger nemlig på Android GO som et en letvægtsversion af Googles normale Android og du kan f.eks. ikke tilslutte et Android Wear armbåndsur. Langt de fleste funktioner er der dog stadig og mange af dine apps er bare gjort slankere og lettere at køre for telefonen.

Denne telefon er et godt kompromis for dig der gerne vil have en smartphone til Mobilepay, Mobilbank o.lign. men som ikke sidder og spiller o.lign. på mobilen.

Find de bedste priser på Nokia 1 telefonen her

 

Topmodel til discountpris fra Huawei

 

 

 

 

 

 

 

 

Huawei er netop et af de kinesiske mærker der er stormet frem og som for alvor er begyndt at vinde indpas hos de danske teleforhandlere. Modellen Huawei P10 lite er lillebror til topmodellen fra fra 2017, men selvom telefon ikke er helt ny har den stadig masser af power. Med et prisskilt omkring 1000,- får du rigtigt meget for pengene og dette er en telefon der fint kan bruges til at tage billeder, spille mere krævende spil eller streame film.

Find de bedste priser på Huawei P10 Lite telefonen her

Luk menu